Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Kaša zvara

ingrediencie

5 ks
zemiaky
1 ks
klobása
4 strúčiky
cesnak
1 ČL
drvená rasca
trochu
voda
1 štipka
soľ
1 ks
cibuľa
2 PL
bravčová masť
1 ČL
mletá červená sladká paprika

postup

1.
Zemiaky, klobásu v celku, ošúpané strúčiky cesnaku a rascu dáme variť do takého množstva osolenej vody, aby siahala asi 2 cm nad zemiaky s klobásou. Varíme, kým klobása nie je mäkká.
2.
Klobásu vyberieme a necháme vychladnúť.
3.
Ak sa zemiaky dosiaľ nerozvarili, roztlačíme ich. Zemiaky spolu s vodou (a cesnakom, ktorý tam tiež necháme a rozpučíme) by mali tvoriť riedku kašu.
4.
Osobitne na panvici s bravčovou masťou opražíme nakrájanú cibuľu doružova, odstavíme zo sporáka, pridáme štipku papriky, zamiešame a ihneď vlejeme do uvarenej kaše.
5.
Pridáme klobásu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Pálivé špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Najlepšie omáčky na špagety
Zabudnite na špagety s kečupom a syrom! Prinášame vám výber najlepších omáčok na špagety.
Zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Video: Zelená pre zelený čaj
Pijete zelený čaj? Ako jedna z najdostupnejších superpotravín preukázateľne predlžuje život a chráni nás pred...
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?