Pridať recept

FOTORECEPT: Bravčové kapsičky plnené

4
porcie
25
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

320 g
bravčové karé bez kosti
50 g
jemný tavený syr
1 ks
sladkokyslá uhorka
2 plátky
šunka
1 ks
vajce
trochu
hladká múka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
50 ml
olej na vyprážanie

postup

1.
Priprávíme si bravčové karé, šunku, syr, vajce, múku,soľ, olej a korenie.
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
 
2.
Na doske si ostrým nožom vytvoríme z plátkov kapsičky a pripravíme náplň. Mäso osolíme, okoreníme. Pripravenú šunku, syr a nadrobno nakrájanú uhorku preložíme a naplníme kapsičky.
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
3.
Kapsičky uzatvoríme ihlou a pripravíme si múku a rozšľahané vajce.
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
4.
Kapsičky obalíme v hladkej múke. Na dno panvice dáme olej a necháme rozohriať.
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
5.
Keď je olej dostatočne rozohriaty, postupne obaľujeme kapsičky v rozšľahanom vajci a ukladáme na panvicu.
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
6.
Panvicu prikryjeme a pražíme asi 4 minúty. Keď sú kapsičky zlatohnedé, otočíme ich a pražíme ešte asi 4 minúty. Hotové vyberieme.
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
7.
Podávame so šťuchanými zemiakmi alebo zemiakovou kašou. Dobrú chuť!
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Fotorecept: Bravčové kapsičky plnené
Zdroj: tana_s
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...