Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiakový štiarc

ingrediencie

500 g
zemiaky
2 PL
hladká múka
2 PL
maslo
2 ks
cibuľa
200 ml
kyslé mlieko

postup

1.
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Uvarené zemiaky čiastočne scedíme, popučíme, poprášime múkou a dôkladne premiešame.
2.
Na rozpustenom masle opražíme cibuľu, nakrájanú nadrobno, pri miernej teplote necháme zružovieť a vmiešame do zemiakov.
3.
Podávame s kyslým mliekom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.