Zemiakový štiarc
stredná
náročnosť
ingrediencie
500
g
zemiaky
2
PL
hladká múka
2
PL
maslo
2
ks
cibuľa
200
ml
kyslé mlieko
postup
1.
Zemiaky očistíme, nakrájame na kocky a uvaríme v osolenej vode. Uvarené zemiaky čiastočne scedíme, popučíme, poprášime múkou a dôkladne premiešame.
2.
Na rozpustenom masle opražíme cibuľu, nakrájanú nadrobno, pri miernej teplote necháme zružovieť a vmiešame do zemiakov.
3.
Podávame s kyslým mliekom.
Podobné recepty
Dokonalá kokosová roláda bez múky: Cesto ako pavučinka a lahodný kokosový krém s bielou čokoládou a mascarpone
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.