Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládová tortička s ovocím

ingrediencie

200 g
rastlinná tuková nátierka Hera maslová príchuť
200 g
horká čokoláda
100 g
práškový cukor
5 ks
vajce
2 PL
polohrubá múka

postup

1.
Predhrejte rúru na 180 °C. Vo vodnom kúpeli si rozpustite čokoládu s tukom Hera maslová príchuť. Do tejto rozpustenej zmesi potom dajte preosiatu múku a postupne po jednom pridávajte vajcia. Cesto vymiešajte dohladka.
2.
Pripravte si vymastenú a vysypanú tortovú formu a vlejte do nej cesto. Pečte cca 15 minút. Po vybratí z rúry nechajte vychladnúť a podávajte s čerstvo vyšľahanou šľahačkou a ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.