Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Čokoládová tortička s ovocím

ingrediencie

200 g
rastlinná tuková nátierka Hera maslová príchuť
200 g
horká čokoláda
100 g
práškový cukor
5 ks
vajce
2 PL
polohrubá múka

postup

1.
Predhrejte rúru na 180 °C. Vo vodnom kúpeli si rozpustite čokoládu s tukom Hera maslová príchuť. Do tejto rozpustenej zmesi potom dajte preosiatu múku a postupne po jednom pridávajte vajcia. Cesto vymiešajte dohladka.
2.
Pripravte si vymastenú a vysypanú tortovú formu a vlejte do nej cesto. Pečte cca 15 minút. Po vybratí z rúry nechajte vychladnúť a podávajte s čerstvo vyšľahanou šľahačkou a ovocím.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
4 spôsoby ako
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Video: 4 spôsoby ako nakrájať melón
Krásne hravé spôsoby ako si nakrájať studený osviežujúci melón nájdete v krátkom videu:
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.