Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Jemná mramorová bublanina

ingrediencie

Cesto

500 ml
mlieko
110 g
hladká múka
140 g
cukor
7 ks
vajce
1 balíček
vanilkový cukor DrOetker
4 PL
olej
1 balíček
kypriaci prášok do pečiva DrOetker
1 balíček
kakaový puding Naturamyl DrOetker

Na ozdobu

400 g
Zakysaná smotana
2 balíčky
vanilkový cukor DrOetker

postup

1.
Na prípravu cesta vyšľaháme elektrickým ručným šľahačom na strednom stupni vajce, cukor, vanilínový cukor a olej do peny. Vmiešame múku zmiešanú s kypriacim práškom. Cesto nalejeme na vymazaný plech. Puding uvaríme s mliekom a cukrom podľa návodu na obale. Vychladený puding pomocou polievkovej lyžice nanesieme na piškótu. Vložíme do predhriatej rúry a pečieme.
2.
Elektrická rúra: 180°C. Teplovzdušná rúra: 160°C Plynová rúra: stupeň 3 Doba pečenia: asi 25 minut
3.
Po upečení ešte na horký koláč nalejeme zakysanu smotanu zmiešanú s vanilkovým cukrom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.