Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Marinované bravčové rezne

4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
bravčové mäso
8 PL
strúhanka
6 PL
olej
2 ks
vajce
2 PL
horčica
2 PL
škrobová múčka
4 strúčiky
cesnak
4 PL
sójová omáčka
1 KL
polievkové korenie
1 PL
worčestrová omáčka
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky a trochu naklepeme. V miske si zmiešame rozšľahané vajíčka, horčicu, škrobovú múčku, prelisovaný cesnak, sójovú omáčku, polievkové korenie, worčestrovú omáčku, soľ a korenie. Do tejto marinády vložíme na noc nachystané plátky mäsa.
2.
Na druhý deň mäso z marinády vyberieme, necháme ho trochu odkvapkať. Obalíme ho v strúhanke a opražíme v panvici na rozpálenom oleji.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.