Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zapečené karé s cibuľou

4
porcie
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
bravčové karé
150 g
údený syr
250 ml
sladká smotana
2 ks
cibuľa
2 PL
dijonská horčica
50 g
hladká múka
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie

postup

1.
Mäso umyjeme, osušíme, nakrájame na plátky a trochu vyklepeme. Dochutíme ho soľou, korením a trošku pomúčime. Preložíme ho na olejom potretý pekáč.
2.
Potrieme ho horčicou, poukladáme naň kolieska cibule, posypeme ho strúhaným syrom a zalejeme smotanou. Mäso vložíme do rúry vyhriatej na 180°C a pečieme ho približne 20 minút prikryté alobalom, potom ho odstránime a dopečieme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
blackberry4
1.10.2015 16:54 | |
+48 -10
Dneska som to varila a je to skvelé...dala som obyčajnu plnotučnu horčicu miesto dijonskej a je to aj tak super :3 (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.