Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Džem z tekvice Hokaido s pomarančom

1
porcia
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
tekvica Hokaido
2 ks
pomaranč
1 ks
citrón
300 g
cukor
1 balíček
ovocné želé

postup

Tekvica Hokaido sa dá krásne spracovať aj do formy džemíku.
4.
Strúhanú tekvicu dáme do hrnca s trochou vody, pridáme očistné nakrájané pomaranče a takisto aj citrón. Varíme asi 1/2 hodinku a potom ponorným mixérom rozmixujeme, každý ako má rád, ja som nedala až celkom do hladka, nech mi kľudne na chlebíku vidieť kúsok pomaranča :) Pridáme cukor zmiešaný s Ovocným želé a povaríme ešte chvíľu., len aby nám džem zhustol. Džem môžeme pripravovať aj pomocou Gelfixu.
5.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...