Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Džem z tekvice Hokaido s pomarančom

1
porcia
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

2 kg
tekvica Hokaido
2 ks
pomaranč
1 ks
citrón
300 g
cukor
1 balíček
ovocné želé

postup

Tekvica Hokaido sa dá krásne spracovať aj do formy džemíku.
4.
Strúhanú tekvicu dáme do hrnca s trochou vody, pridáme očistné nakrájané pomaranče a takisto aj citrón. Varíme asi 1/2 hodinku a potom ponorným mixérom rozmixujeme, každý ako má rád, ja som nedala až celkom do hladka, nech mi kľudne na chlebíku vidieť kúsok pomaranča :) Pridáme cukor zmiešaný s Ovocným želé a povaríme ešte chvíľu., len aby nám džem zhustol. Džem môžeme pripravovať aj pomocou Gelfixu.
5.
Dobrú chuť.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Kiwi smoothie
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Posilnite si svoj imunitný systém s kiwi!
Chlpaté plody kiwi nie sú na prvý pohľad práve najvábnejšie z ovocia, no pod šupkou sa ukrýva oveľa viac ako si...
Fotorecept: Čokomafiny s pitahayou
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya - dračie ovocie
Pitahaya je plod kaktusu - lahodné ovocie, ktorý chuťou pripomína kiwi. Pôvod má v Strednej Amerike. Pestuje sa aj...
Crème brûlée
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée - francúzska špecialita, ktorú si zamilujete
Créme brulée je typická francúzska špecialita. Tento lahodný vanilkový múčnik Créme brulée sa najčastejšie vyslovuje...