Pridať recept

Lososový tatarák

ingrediencie

400 g
losos
1 ks
cibuľa
1,5 PL
kapary
trochu
morská soľ
trochu
mleté čierne korenie
1/2 ks
citrón
trochu
cibuľová vňať
trochu
olivový olej

postup

1.
Lososa zbavíme kože a nakrájame ho na veľmi malé kocky.
 
2.
V miske zmiešame nakrájaného lososa s najemno nasekanou cibuľou, nasekanými kaparami, ochutíme morskou soľou, mletým čiernym korením a citrónovou šťavou. Na záver pridáme nakrájanú vňať z cibuľky a dôkladne premiešame. Necháme chvíľu odstáť.
3.
Pred podávaním podľa chuti osolíme alebo okoreníme, pridáme trochu olivového oleja a premiešame.
4.
Podávame s chlebom a miešaným listovým šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať