Pridať recept

Pečené bravčové kolienko

ingrediencie

2 ks
bravčové koleno
podľa chuti
soľ
podľa chuti
rasca
1 ks
cibuľa

postup

1.
Kolená dôkladne umyjeme a očistíme od zvyškov srsti, vložíme do osolenej vody a varíme asi hodinu.
 
2.
Uvarené vyberieme, vložíme do pekáča, posolíme a pridáme rascu a pokrájanú cibuľu.
3.
Z vývaru naberačkou pozberáme masť, vylejeme na kolená, ktoré upečieme do zlata za občasného polievania šťavou, prípadne ich podľa potreby podlejeme vývarom.
4.
Podávame s varenými zemiakmi a šalátom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Anonymný nick
9.7.2019 13:29 | |
+50 -4
Vyzerá super no nemám rada keď v receptoch nieje spomenutá doba pečenia a stupne :/
Podobné články
Filip Urbanič
Treba ísť von, nebáť sa vyskúšať to, makať, učiť sa, byť pokorný a vedieť prijať aj kritiku, odkazuje Filip Urbanič všetkým mladým kuchárom (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je „mladá puška" z Dánska a budúci šéfkuchár, Filip Urbanič.
Roman
Šokujúce zistenie Romana, experta na mäso: Myslíte si, že viete, ako sa delí hovädzie mäso? Pravda je však úplne iná! Vyvrátil aj tento mýtus (podcast)
Aj vy radi chodievate do mäsiarstva? Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je expert na mäso...
Chutný podcast - Tomáš Sika
Baví má nápad v jedle a hlavne to, že je poctivo urobené, hovorí Tomáš Sika (podcast)
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je majiteľ reštaurácie MENJU, Tomáš Sika.
Šéfkuchár Palo Sekerka
Je pre nás dôležité, aby vynikli ľudia, od ktorých máme suroviny. To, čo ide na tanier, je z 80% práve ich práca, hovorí šéfkuchár Palo Sekerka
Vypočujte si ďalší diel podcastu Chutný. Hosťom je šéfkuchár, Palo Sekerka a jeho partnerka Lucia Hô-Chí.
Sofia Palečková
Gastro určite nie je pre každého, ale ak sa v tom nájdete, tak potom nie je o čom, hovorí Sofia, študentka hotelovej akadémie (podcast)
Zaujíma vás, ako prebiehajú praktické maturity na hotelovej akadémii či stáž v zahraničí? Vypočujte si...
Pečené koleno
Najchutnejšie pečené bravčové koleno: Mäso šťavnaté a koža krásne chrumkavá, toto sú jeho TAJOMSTVÁ + recepty
Výborný kúsok mäsa, ktorý si obľúbite hneď v niekoľkých receptoch. Nečakajte na letnú grilovačku a upečte...