Pridať recept

Baranie mäso na majoráne

ingrediencie

1/2 kg
baranie mäso
podľa chuti
soľ
60 g
masť
40 g
cibuľa
10 g
mrkva
10 g
petržlen
2 strúčiky
cesnaku
podľa chuti
majorán
30 g
bravčová masť
30 g
hladká múka

postup

1.
Mäso umyjeme, pokrájame na plátky a posolíme. Do rajnice dáme masť, nadrobno pokrájanú cibuľu, upražíme ju do zlata, pridáme pokrájanú mrkvu a petržlen, podlejeme, pridáme mäso, rozotretý cesnak, majorán a prikryté dusíme.
 
2.
Mäkké mäso vyberieme, šťavu zahustíme bledou zápražkou, dobre povaríme, precedíme a vložíme do nej mäso.
3.
Podávame horúce s varenými zemiakmi.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať