Pridať recept

Kuracie mäso s hubovou omáčkou a brokolicou

Kuracie mäso s hubovou omáčkou a brokolicou
Zdroj: gurmanka

ingrediencie

500 g
kuracie prsia
500 g
šampiňóny
500 ml
smotana
40 g
slanina
1 ks
brokolica
podľa chuti
soľ
podľa chuti
mleté čierne korenie
1 štipka
vegeta
1 štipka
kari korenie

postup

1.
Kuracie prsia umyjeme, osušíme a nakrájame na kocky. Dochutíme ich soľou, korením a opražíme v panvici na rozpálenom oleji. Brokolicu dáme variť do vriacej vody so štipkou soli. Po uvarení ju rozoberieme na ružičky a naukladáme na okraje taniera.
 
2.
Šampiňóny nadrobno nakrájame a opražíme v panvici na oleji. Pridáme ich k mäsu, prilejeme smotanu, panvicu prikryjeme a všetko necháme dusiť. Nakoniec omáčku dochutíme kari korením, soľou a vegetou.
3.
Omáčku navrstvíme do stredu taniera medzi ružičky brokolice.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať