Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenové rizoto s cuketou

ingrediencie

200 g
pšeno
600 ml
voda
1 ks
cuketa
1 konzerva
lúpané paradajky
1 KL
soľ
1 KL
kari
1 PL
petržlenová vňať
1 ks
cibuľa

postup

2.
Cibuľu nakrájame na väčšie kusy, paradajky z konzervy vylejeme do hrnca, pridáme premyté pšeno, vňať a nakrájanú cuketu.
3.
Zalejeme všetko vriacou vodou, pridáme korenie a privedieme k varu.
4.
Hneď ako začne voda v hrnci vrieť, zmiernime plameň, hrniec prikryjeme a necháme pomaly variť cca 20 minút. Keď sa skoro všetka voda vyparí, rizoto je hotové a môžeme ho servírovať. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.