Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Polentovo-karamelová kaša s banánom

ingrediencie

100 g
polenta
500 ml
sójové mlieko
1 ks
karamelový puding
2 PL
med
3 ks
banán
mleté vlašské orechy

postup

1.
Sójové mlieko zmiešame s práškovým pudingom. Polovicu zmesi vylejeme do hrnca a spolu s medom privedieme k varu.
2.
Do druhej polovice pudingovej zmesi pridáme polentu a banány. Všetko spolu dobre rozmixujeme.
3.
Keď puding v hrnci / na panvici začne pomaly vrieť, prilejeme polentovo-banánovú zmes.
4.
Miešame, pokým nevznikne hustá kaša. Ak mám radi sladšiu kašu, pridáme viac medu alebo cukru. Ak sa nám bude zdať kaša príliš hustá, i počas varenia môžeme priliať vriacu vodu/mlieko. Podávame posypané orechami alebo ovocím podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...