Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Polentovo-karamelová kaša s banánom

ingrediencie

100 g
polenta
500 ml
sójové mlieko
1 ks
karamelový puding
2 PL
med
3 ks
banán
mleté vlašské orechy

postup

1.
Sójové mlieko zmiešame s práškovým pudingom. Polovicu zmesi vylejeme do hrnca a spolu s medom privedieme k varu.
2.
Do druhej polovice pudingovej zmesi pridáme polentu a banány. Všetko spolu dobre rozmixujeme.
3.
Keď puding v hrnci / na panvici začne pomaly vrieť, prilejeme polentovo-banánovú zmes.
4.
Miešame, pokým nevznikne hustá kaša. Ak mám radi sladšiu kašu, pridáme viac medu alebo cukru. Ak sa nám bude zdať kaša príliš hustá, i počas varenia môžeme priliať vriacu vodu/mlieko. Podávame posypané orechami alebo ovocím podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...