Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Polentovo-karamelová kaša s banánom

ingrediencie

100 g
polenta
500 ml
sójové mlieko
1 ks
karamelový puding
2 PL
med
3 ks
banán
mleté vlašské orechy

postup

1.
Sójové mlieko zmiešame s práškovým pudingom. Polovicu zmesi vylejeme do hrnca a spolu s medom privedieme k varu.
2.
Do druhej polovice pudingovej zmesi pridáme polentu a banány. Všetko spolu dobre rozmixujeme.
3.
Keď puding v hrnci / na panvici začne pomaly vrieť, prilejeme polentovo-banánovú zmes.
4.
Miešame, pokým nevznikne hustá kaša. Ak mám radi sladšiu kašu, pridáme viac medu alebo cukru. Ak sa nám bude zdať kaša príliš hustá, i počas varenia môžeme priliať vriacu vodu/mlieko. Podávame posypané orechami alebo ovocím podľa chuti.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...