Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Domáce jahodové nanuky

8
porcií
10
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1,5 kg
jahody
150 ml
smotana na šľahanie
2 PL
javorový siup

postup

1.

Jahody umyjeme, očistíme a vložíme do misky. Ponorným mixérom ich trochu rozmixujeme, môžu tam ostať aj väčšie kúsky, primiešame smotanu a podľa chuti javorový sirup. Namiesto sirupu môžeme použiť agáve alebo med.

2.

Jahodovou zmesou naplníme formičky na nanuky, do stredu zapichneme špajdľu alebo iný držiak a vložíme ich stuhnúť do mrazničky.

Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.