Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Španielska zemiaková tortilla

2
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 ks
zemiak
3 PL
petržlenová vňať
4 ks
vajce
2 PL
pažitka
1 KL
kôpor
1 štipka
morská soľ
trochu
olivový olej

postup

1.
V strednej panvici rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a opražíme ju. Potom pridáme nadrobno nakrájané zemiaky, nasekaný petržlen, soľ a všetko na strednej teplote pražíme. Po dvoch minútach znížime výkon na minimum a zemiaky približne 15 minút necháme zľahka opekať. Nakoniec zemiaky trošku popučíme vidličkou.
2.
V miske zmiešame vajíčka so štipkou soli. Pridáme trošku pažítky, kôpru a zemiakovú zmes. Panvicu opäť potrieme troškou oleja a vylejeme na ňu celú zmes. Pečieme ju približne 4 minúty z každej strany a podávame posypané bylinkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?