Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Španielska zemiaková tortilla

2
porcie
45
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
cibuľa
2 ks
zemiak
3 PL
petržlenová vňať
4 ks
vajce
2 PL
pažitka
1 KL
kôpor
1 štipka
morská soľ
trochu
olivový olej

postup

1.
V strednej panvici rozpálime olej, pridáme nadrobno nakrájanú cibuľku a opražíme ju. Potom pridáme nadrobno nakrájané zemiaky, nasekaný petržlen, soľ a všetko na strednej teplote pražíme. Po dvoch minútach znížime výkon na minimum a zemiaky približne 15 minút necháme zľahka opekať. Nakoniec zemiaky trošku popučíme vidličkou.
2.
V miske zmiešame vajíčka so štipkou soli. Pridáme trošku pažítky, kôpru a zemiakovú zmes. Panvicu opäť potrieme troškou oleja a vylejeme na ňu celú zmes. Pečieme ju približne 4 minúty z každej strany a podávame posypané bylinkami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.