Pridať recept

Pikantná rezancová polievka

ingrediencie

50 g
rezance
300 ml
voda
1/2 KL
morská soľ
150 g
mrkva
150 g
pór
100 g
zeler
1 KL
maslo
400 ml
voda
1 PL
vegeta
2 PL
kyslá smotana
2 PL
nasekané bylinky

postup

1.
Rezance varíme 12- 15 minút v mierne osolenej vode.
 
2.
Zeleninu umyjeme a očistíme. Mrkvu pokrájame na tenké plátky, pór na kolieska a zeler na rezančeky.
3.
V hrnci rozpustíme maslo a zeleninu krátko opražíme. Zalejeme vodou a ochutíme Vegetou. Pri miernej teplote dusíme 15 - 20 minút.
4.
Pridáme uvarené rezance a podľa chuti okoreníme. Primiešame kyslú smotanu. Pridáme bylinky a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať