Pridať recept

Ragú z domáceho králika

ingrediencie

1 ks
králik
40 g
masť
40 g
údená slanina
120 g
koreňová zelenina
20 g
cibuľa
40 g
hladká múka
2 dl
kyslá smotana
1 PL
horčica
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
voda
podľa chuti
ocot

postup

1.
Nadrobno posekanú cibuľu zapeníme na masti a slanine. Pridáme pokrájanú zeleninu, opražíme, podlejeme vodou a dusíme.
 
2.
Udusenú zomelieme, pridáme na menšie kúsky pokrájané mäso, prilejeme vodu, osolíme, okoreníme a dusíme.
3.
Mäkké zahustíme smotanou rozmiešanou s múkou a povaríme.
4.
Nakoniec pridáme horčicu a podľa chuti octu. Podávame s ryžou alebo cestovinou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať