Ragú z domáceho králika
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
králik
40
g
masť
40
g
údená slanina
120
g
koreňová zelenina
20
g
cibuľa
40
g
hladká múka
2
dl
kyslá smotana
1
PL
horčica
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
trochu
voda
podľa chuti
ocot
postup
1.
Nadrobno posekanú cibuľu zapeníme na masti a slanine. Pridáme pokrájanú zeleninu, opražíme, podlejeme vodou a dusíme.
2.
Udusenú zomelieme, pridáme na menšie kúsky pokrájané mäso, prilejeme vodu, osolíme, okoreníme a dusíme.
3.
Mäkké zahustíme smotanou rozmiešanou s múkou a povaríme.
4.
Nakoniec pridáme horčicu a podľa chuti octu. Podávame s ryžou alebo cestovinou.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.