Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Údenáčová nátierka

ingrediencie

1 ks
údená makrela
1 ks
cibuľa
1 ks
zelená paprika
2 PL
horčica
50 g
maslo
soľ
citrónová šťava

postup

Maslo vymiešame s horčicou a soľou do peny. Vykostíme rybu a nadrobno ju pokrájame. Potom k maslu pridáme nastrúhanú cibuľu, očistenú rybu a nadrobno pokrájanú papriku. Všetko dôkladne premiešame. Na záver dochutíme citrónovou šťavou a podáme spolu s pečivom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Najlepšie recepty na voňavé osie hniezda
Pripravte si tieto zakrútené dobroty z kysnutého cesta. Sú ako stvorené na raňajky a deťom do školy na desiatu...
Slovak christmas
Video: Kapustnica ako lusk
Video: Kapustnica ako lusk
Sviatočná polievka číslo jeden. Ako na dobrú kapustnicu?
Bulgur
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Bulgur - prečo ho jesť a ako si ho chutne pripraviť?
Vlákninou a minerálmi nabitá príloha, ktorú si mnohí mýlia s kuskusom. Bulgur je však oveľa chutnejší.