Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Kalerábová polievka s cícerom

ingrediencie

400 g
kaleráb
230 g
cícer
400 g
pasírované paradajky
1 KL
rímsky kmín
1 KL
koriandrové semienka
1 KL
mletá kurkuma
4 PL
olej
1 hrsť
petržlenová vňať
1 ks
chilli paprička
soľ

postup

2.
Medzitým v mažiari rozdrvíme koriander s rímskym kmínom a potom primiešame mletú kurkumu.
3.
Na rozpálený oleji dáme koreniny z mažiara a restujeme pár sedúnd.
4.
Potom pridáme očistený a na kocky nakrájaný kaleráb, nasekané chilli a restujeme asi 2 minúty.
6.
Necháme zobrieť a pridáme konzervu pasírovaných paradajok, hrsť petržlenovej vňate a uvarený cícer. Osolíme podľa chuti a varíme, kým zmäkne kaleráb (asi 10-15 min.)
7.
Potom tyčovým mixérom jemne rozmixujeme polievku tak, aby tam ostali aj celé kúsky kalerábu a cíceru. Polievka nám tým krásne zhustne.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grilled Juicy
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Zoznámte sa s cudzími názvami steakov
Rump steak, rib eye, flank steak? Radi by ste si dopriali dobrý steak, ale netušíte čo sa skrýva za cudzími názvami?
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.