Pridať recept

Chlebíky s paradajkami a Feta syrom

ingrediencie

2 ks
bageta
4 PL
olivový olej
600 g
cherry paradajky
250 g
syr Feta
3 PL
čerstvé bylinky
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
2 strúčiky
cesnaku

postup

1.
Bagety nakrájame na šikmé kolieska, potrieme ich olivovým olejom a z oboch strán opečieme na suchej panvici.
 
2.
Paradajky rozkrojíme napoly, dochutíme ich soľou, korením, čerstvými bylinkami a prelisovaným cesnakom. Nakoniec primiešame na kocky nakrájaný syr a túto zmes navrstvíme na opečené bagetky.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Veľké trápenie našich známych tvári: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Veľké trápenie našich známych tvárí: Ako správne pripraviť včelie úliky? Janka Kovalčíková vie, ako na to!
Aj vianočný špeciál tretej série šou Pečie celé Slovensko prinesie vtipné, ale aj náročné momenty. Koho...
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
VIDEO: Tento recept dnes už takmer nikto nerobí a pritom je to najväčšia pochúťka. Fantastické SLONIE ŽRÁDLO
Fantastický šalát, ktorý poznáte pod názvom Slonie žrádlo, sa v našej rodine pripravoval veľmi často...
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Účinné domáce medicíny, ktoré zatočia s prechladnutím, chrípkou a posilnia imunitu
Prírodní bojovníci proti prechladnutiu, chrípke i na posilnenie imunity. Správnou kombináciou týchto dostupných...
Chrumkavá bruschetta: Dokonalé predjedlo
Bruschetta: Rýchla a aromatická pochúťka z čerstvých surovín
Slnkom prevoňané paradajky kraľujú chrumkavému pečivu v zaujímavých receptoch na taliansku bruschettu.