Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pečené mäso na pive a cibuli

6
porcií
70
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

1 ks
bravčové pliecko
1 kg
cibuľa
1/2 liter
pivo
1 PL
med
horčica
soľ

postup

Zbožňujem rýchle nedeľné obedy, pri ktorých netreba stáť. Všetko dať do pekáča a strčiť do rúry, medzitým poupratovať alebo spraviť dezert.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
cizmoPN
19.11.2014 20:17 | |
+8 -0
skuste toto iste ale zaliate v pive nechať 2 až 3 dni v chladničke a potom dať upiecť. ...miesto bravčoveho môžu byť kuracie stehna králik a i pod....... a potom bude chuť !!!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?