Pridať recept

Kapustové lokše

ingrediencie

1 kg
hlávková kapusta
350 g
hladká múka
80 g
masť
podľa chuti
soľ

postup

1.
Kapustu očistíme, postrúhame, pridáme múku, trochu posolíme a vypracujeme cesto.
 
2.
Na pomúčenom lopári ho pokrájame na rovnaké kúsky, ktoré vyvaľkáme do kruhu. Upečieme na sporáku a pomastíme.
3.
Pomastené lokše poukladáme na seba.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Syrová lokša
Zmiešajte múku, kyslé mlieko, sódu a naplňte syrom! Toto je najlepšia SÓDOVÁ LOKŠA, taká dobrá, že ju budete chcieť robiť každý deň
Jednoduchá príprava a výsledok úžasný! To je recept pre každého kuchára. Lokšu plnenú syrom zvládne...
Pagáče na sóde
Hrnček kyslého mlieka a plná misa! Pagáče na sóde bez kysnutia, bez čakania, na sladko aj na slano! Najjednoduchší a najrýchlejší recept na svete
Tiež už neviete čo variť? Perfektný tip na rýchlu večeru, ktorú môžete podávať na sladko aj na slano...
TOP
Toto sú najlepšie domáce lokše na svete! Cesto sa nelepí a sú úžasne mäkké ako obláčik, recept od skúsenej kuchárky
Toto sú najlepšie domáce lokše na svete! Cesto sa nelepí a sú úžasne mäkké ako obláčik, recept od skúsenej kuchárky
Fantastické domáce lokše krok za krokom a niekoľko ďalších receptov, ktoré budete chcieť vyskúšať, jednoducho výborné!