Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Zemiaková kaša

ingrediencie

1 kg
zemiaky
1/4 kg
hrubá múka
80 g
masť
60 g
cibuľa
podľa chuti
soľ

postup

1.
Zemiaky očistíme, pokrájame a dáme variť do osolenej vody, ktorej má byť toľko, aby zemiaky boli ponorené.
2.
Do uvarených zemiakov nasypeme múku a za stáleho miešania uvaríme na hustú kašu.
3.
Nadrobno posekanú cibuľu opražíme na masti a polejeme ňou kašu rozotretú na tanieroch.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.