Zemiaková kaša
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
zemiaky
1/4
kg
hrubá múka
80
g
masť
60
g
cibuľa
podľa chuti
soľ
postup
1.
Zemiaky očistíme, pokrájame a dáme variť do osolenej vody, ktorej má byť toľko, aby zemiaky boli ponorené.
2.
Do uvarených zemiakov nasypeme múku a za stáleho miešania uvaríme na hustú kašu.
3.
Nadrobno posekanú cibuľu opražíme na masti a polejeme ňou kašu rozotretú na tanieroch.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.