Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Domáca vianočná čokoládová kolekcia

ingrediencie

250 g
BB puding DrOetker
250 g
pokrmový tuk
250 g
práškový cukor
50 g
kakao

postup

Tento recept na čokoládu sa u nás v rodine dedí, vraj ho robila už moja prababka.
3.
Plníme do formičiek a dáme stuhnúť na chladné miesto.
5.
Obalíme do farebných pozlátok. Keďže sme také doma nemali, obalila som ich do alobalu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
leonkaM
4.12.2015 20:51 | |
+0 -2
a aky pokrmovy tuk mam dat najlepsie?
kuha
5.12.2015 09:55 | |
+8 -0
Ja dávam CERU a robím to už 45 r.,tiež som to zdedila po mamke. Robím podľa toho receptu aj šuhajdy a sú výborne.
herec57
19.12.2014 20:30 | |
+8 -1
tak presne tieto kolekcie sme robili doma na vianoce to boli krásne formičky
dorisa
7.11.2014 15:24 | |
+13 -0
Ako decko sa na takúto kolekciu pamätám... dnes už len spomínam (y)
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Hamburger
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Hamburger – nie úplne americká delikatesa
Zatracovaný a milovaný kus mletého hovädzieho v chrumkavej žemli nemá svoje korene v USA.
Fritovanie
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
Ako predĺžiť životnosť oleja na vyprážanie?
3 zásadné rady, ako správne a chutne použiť ten istý olej na fritovanie viackrát po sebe.
Raňajky v pohári
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky bez výhovoriek! Tieto raňajky zaručene stihnete
Raňajky, ktoré si pripravíte večer pred spaním, budú ráno vašou zdravou a chutnou odmenou.