Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Husacie prsia na hríboch

ingrediencie

2 ks
husacie prsia
30 g
masť
2 ks
cibuľa
1 ks
cesnakové strúčiky
100 g
hríby čerstvé
1 KL
hladká múka
1 ks
cibuľka jarná
podľa chuti
soľ, vývar

postup

1.
Prsia vykostíme a prerežeme. Na masti speníme cibuľu a rozotretý cesnak. Pridáme prsia, opečieme zo všetkých strán, pridáme nakrájané hríby, osolíme a podusíme.
2.
Podlejeme vývarom. Potom mäso vyberieme, hríby zaprášime múkou a povaríme. Primiešame nakrájanú jarnú cibuľku.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Granadír
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Fliačky ako základ obľúbených receptov
Granatiersky pochod či šunkafleky majú základ v štvorcových kúskoch cestoviny, ktorú poznáme ako fliačky.
Fazuľový prívarok
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Ako na to: Zahusťovanie pokrmov
Osobitou úpravou, ktorá patrí do tepelnej úpravy je zahusťovanie pokrmov. Jedlá zahusťujeme zápražkou, zátrepkou, alebo...