Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Dusená husacia pečienka

ingrediencie

400 g
husacia pečianka
1 PL
solamyl
30 g
husacia masť
3 ks
cibuľa
podľa chuti
soľ

postup

Pečienku nakrájame na kúsky, ponoríme na chvíľu do vriacej vody, vyberieme a necháme osušiť. Potom poprášime solamylom a opečieme na horúcej masti. Pridáme nakrájanú cibuľu, orestujeme, osolíme a podávame.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...