Pridať recept

Zemiakový guláš

ingrediencie

800 g
zemiaky
80 g
masť
60 g
cibuľa
150 g
farebná paprika
trochu
mletá červená paprika
trochu
rasca
trochu
mleté čierne korenie
trochu
majorán
podľa chuti
soľ

postup

1.
Nadrobno posekanú cibuľu zapeníme na masti. Pridáme červenú papriku, očistené zemiaky pokrájané na krížalky, posolíme, zalejeme vodou a podusíme.
 
2.
Keď sú už zemiaky polomäkké, pridáme korenie, rascu, majorán a pokrájanú očistenú papriku a dovaríme.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Balkanska
Balkánska kuchyňa
Balkánska kuchyňa v sebe zahŕňa tieto kuchyne: Albánska kuchyňaKuchyňa Bosny a HercegovinyBulharská...
Albanska tarator
Albánska kuchyňa
Albánsku kuchyňu ovplyvnili najmä turecká, grécka a talianska kuchyňa. Je pre ňu charakteristické používanie...
Wuzetka
Tento recept láme rekordy: Wuzetka je lacná, moderná a pripraviť ju zvládne ktokoľvek, pečie sa 30 minút!
Báječný dezert nenáročný na suroviny a ešte jednoduchší na prípravu.
Guláš z kuracieho mäsa so slaninou
Guláš z kuracieho mäsa: Mäso krásne šťavnaté, hotové sú raz-dva a celá rodina si bude pýtať dupľu (recepty)
Guláš z kuracieho mäsa je zdravou a chutnou alternatívou tradičného guláša. Pre tých, ktorí z rôznych...
Slepý guláš
Urobte odrazu plný hrniec! Starý, zabudnutý recept na SLEPÝ GULÁŠ, hotový do 30 minút! Taký dobrý, že ho budete chcieť variť až do konca pôstu
Výborný guláš, ktorý zasýti a nahradí aj hlavný chod. Jednoduchý recept, ktorý vyskúšajte ešte dnes.