Kelové fašírky
stredná
náročnosť
ingrediencie
400
g
kel
2
ks
vajce
2
ks
žemľa
20
g
masť
20
g
cibuľa
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
soľ
40
g
strúhanka
100
g
masť na vyprážanie
postup
1.
Očistený kel uvaríme, najlepšie v pare na dierkovanej podložke. Potom ho posekáme, pridáme namočené a vytlačené žemle, vajcia, posekanú cibuľu opraženú na masti, korenie, soľ a dobre premiešame.
2.
Na doštičke posysanej strúhankou formujeme fašírky, ktoré opečieme z oboch strán v horúcej masti.
3.
Podávame so zemiakovou kašou.
Podobné recepty
Sviatočná veľkonočná HUSPENINA: Toto je najväčšia prírodná zásobáreň kolagénu a perfektná pochúťka! Viete, ako ju pripraviť?
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.