Pridať recept

Zeleninové fašírky

ingrediencie

600 g
miešaná zelenina
2 ks
vajce
20 g
masť
1 ks
cibuľa
podľa chuti
strúhanka
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
podľa chuti
nasekaná petržlenová vňať
200 g
masť na vyprážanie
2 ks
žemľa

postup

1.
Posekanú cibuľu zapeníme na masti, pridáme očistenú a pokrájanú zeleninu a hrášok, podlejeme vodou a udusíme.
 
2.
Do udusenej zeleniny pridáme namočené a vytlažené žemle, vajcia, soľ, korenie, posekanú petržlenovú vňať a podľa potreby strúhanku.
3.
Dobre premiešame a na doštičke posypanej strúhankou formujeme fašírky, ktoré vyprážame v horúcej masti. Podávame so zemiakovou kašou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať