Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Maková kaša z ryžových vločiek

ingrediencie

100 g
ryžové vločky
3 PL
mletý mak
10 ks
sušené datle
3 PL
amaretto
1/2 šálka
zavárané marhule

postup

2.
Ryžové vločky vysypeme spolu s makom na panvicu a necháme 3 minúty smažiť.
3.
Potom ich zalejeme 500 ml vody a necháme zovrieť. Na miernom plameni varíme, pokiaľ nevznikne hustejšia kaša. Nakoniec pridáme namočené datle a zavárané marhule (ktoré nám pokrm dostatočne osladia).
4.
Podávame na raňajky alebo ako zdravý dezert. Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Grape molasses
Melasa
Melasa
Melasa je v podstate „odpad“, ktorý vzniká lisovaním cukru z cukrovej trstiny či repy. Je to vlastne šťava, hustý tmavo...
Traditional
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok - syrový poklad zo slovenských salašov
Oštiepok je náš slovenský polotvrdý, polotučný syr. Jeho charakteristickým znakom je elipsovitý tvar s ornamentom...
Grilling Ribs
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Marinády dodajú grilovanému mäsu a rybám tú správnu chuť!
Vonku sa konečne vyčasilo a prišiel ten správny čas nato, aby ste aj Vy vytiahli gril. Sedieť vonku na terase...