Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočný bochník

ingrediencie

250 ml
smotana na šľahanie
10 ks
vajce
1 liter
plnotučné mlieko
100 g
hrozienka
podľa chuti
soľ, mleté nové a čierne korenie

postup

1.
Mlieko nalejeme do hrnca a rozhabarkujeme v ňom vajcia. Podľa chuti pridáme soľ, korenie, hrozienka a za stáleho miešania privedieme do varu.
2.
Keď sa vajcia vyzrážajú, hrniec odstavíme a obsah precedíme cez gázu, ktorú zviažeme a necháme odkvapkať. Hotovú, vychladnutú hrudku môžme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
cuketový koláč
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
15 receptov na cuketové koláče, ktorým neodoláte
Cuketa je naozaj všestranná. Cuketa, to nie len nevábny cuketový prívarok, ale vykúzlite z nej aj skvelé koláče...
PIERRE BAGUETTE
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Ste v jedení objaviteľ alebo skôr klasik? Urobte si jednoduchý test svojej gastroosobnosti
Je pre vás každý deň výzvou na nový chuťový zážitok alebo ste skôr typ, ktorý miluje osvedčenú klasiku? Či už sa...
cuketové recepty
Cuketa 10x ináč!
Cuketa 10x ináč!
Cuketa je naozaj univerzálna! Vyčarujete z nej hlavné jedlo, polievku, ľahkú večeru, dezert, nátierku, kompót...