Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočný bochník

ingrediencie

250 ml
smotana na šľahanie
10 ks
vajce
1 liter
plnotučné mlieko
100 g
hrozienka
podľa chuti
soľ, mleté nové a čierne korenie

postup

1.
Mlieko nalejeme do hrnca a rozhabarkujeme v ňom vajcia. Podľa chuti pridáme soľ, korenie, hrozienka a za stáleho miešania privedieme do varu.
2.
Keď sa vajcia vyzrážajú, hrniec odstavíme a obsah precedíme cez gázu, ktorú zviažeme a necháme odkvapkať. Hotovú, vychladnutú hrudku môžme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.
Po domácky
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
Aj Vy chodíte do pohára s orechovým maslom s veľkou lyžicou a najradšej by ste ho zjedli všetko naraz? Napríklad, také...
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.