Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Veľkonočný bochník

ingrediencie

250 ml
smotana na šľahanie
10 ks
vajce
1 liter
plnotučné mlieko
100 g
hrozienka
podľa chuti
soľ, mleté nové a čierne korenie

postup

1.
Mlieko nalejeme do hrnca a rozhabarkujeme v ňom vajcia. Podľa chuti pridáme soľ, korenie, hrozienka a za stáleho miešania privedieme do varu.
2.
Keď sa vajcia vyzrážajú, hrniec odstavíme a obsah precedíme cez gázu, ktorú zviažeme a necháme odkvapkať. Hotovú, vychladnutú hrudku môžme podávať.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Fotorecept:
Sladké dobroty s minimom kalórií
Sladké dobroty s minimom kalórií
5 vynikajúcich dezertov, ktoré si môžete vychutnávať bez výčitiek.
Nabitá kuchárka
Nabitá kuchárka na každý deň
Nabitá kuchárka na každý deň
Inšpirujte sa 70 zdravými receptami, ktoré pre vás pripravilo viac než 40 najlepších slovenských trénerov a osobností...
magické cupcaky
Lahodné recepty na cupcaky a mafiny
Lahodné recepty na cupcaky a mafiny
Nová knižka Magické cupcaky a mafiny od dvoch skúsených cukrárok Paulíny Frankovej a Barbory Húbekovej je plná sladkých...