Pridať recept

Cestovina s perníkom

ingrediencie

400 g
cestoviny
80 g
perník
80 g
práškový cukor
80 g
masť
trochu
soľ

postup

1.
Cestovinu uvaríme v osolenej vode, ocedíme, pomastíme a posypeme postrúhaným perníkom a cukrom a zamiešame.
 
2.
Namiesto perníka môžeme pridať také isté množstvo zomletého maku, orechov alebo sušeného ovocia.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Orechová žemľovka s vanilkovou omáčkou
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či...
Sladké cestoviny
Piatok bez mäsa: Výborné sladké cestoviny hotové do 10 minút pre celú rodinu (recepty)
Perfektné tipy na sladké obedy, ktoré nevyžadujú nekonečný zoznam surovín a pripravené sú do pár minút. Ak...
Aj sladký obed môže byť zdravý: Tvarohovo-pohánkové guľky
Ráno som si robila pohánkovú „raw“ kašu a z pohánky mi trochu zostalo. Tak sme si spravili na obed guľky...
Škubánky s makom a slivkami
Z českej kuchyne: Krásne jednoduché škubánky s makom a slivkami
Sladký obed z ľahkých ňokov s roztopeným maslom, mletým makom a varenými slivkami.
Smotanová žemľovka zo sladkého pečiva
Luxusná žemľovka: Vymeňte biele pečivo za vianočku, makovky či croissanty
Pripravte si vynikajúcu žemľovku zo sladkého pečiva a poctivej smotany.