Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Krupicová kaša

ingrediencie

1/4 liter
voda
100 g
krupica
trochu
soľ
1/2 liter
mlieko
40 g
maslo
100 g
práškový cukor
10 g
kakao

postup

1.
Krupicu vsypeme do osolenej vody a za stáleho miešania ju varíme. Keď už začína hustnúť, prilejeme mlieko, pridáme polovicu cukru, maslo a uvaríme na polohustú kašu.
2.
Vylejeme ju na múčnikové tanieriky a posypeme cukrom zmiešaným s kakaom.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Shortbread
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Došiel Vám papier na pečenie a vy neviete čím ho nahradiť?
Slivkové buchty, jablková štrúdľa, bábovka, muffiny alebo klasika v podobe ovocnej bublaniny? Všetky tieto sladké...
Fotorecept:
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
Objavte bezmäsité variácie tatárskeho bifteku
O tom, že kreativita kuchárov nepozná hranice svedčí aj fakt, že dnes si môžete dopriať tatarák z lososa, tuniaka,...
Turkey schnitzel
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Klasický nedeľný obed - vyprážané bravčové rezne tradične aj netradične!
Vypražený rezeň patrí rovnako ako halušky, sviečková, segedínsky guláš alebo šúľance s makom do tradičnej slovenskej...