Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečené pudingové rezy

ingrediencie

2 balíčky
svetlé sušienky
2 balíčky
tmavé sušienky
2 ks
čokoládový puding Dr Oetker
1 liter
polotučné mlieko
4 PL
kryštálový cukor
1 ks
kyslá pochúťková smotana
2 ks
vanilkový cukor

postup

Puding má skutočne všestranné využitie a tak robievame doma aj tento koláčik
1.
Na plech rozložíme dva rady sušienok, tmavé a na nich svetlé.
2.
Uvaríme si puding s použitím dvoch pudingov, litra mlieka a kryštálového cukru. Časť pudingu rovnomerne rozlejeme na sušienky.
3.
Pokračujeme svetlými sušienkami, na ktoré vylejeme druhú časť pudingu. Poslednou vrstvou budú tmavé sušienky, na ktoré rozotrieme kyslú smotanu zmiešanú s vanilkovým cukrom.
4.
Koláč necháme stuhnúť cez noc v chladničke. Pred podávaním ozdobíme nasekanou čokoládou alebo čokoládovými hoblinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Základný kurací
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Video: Ako pripraviť dokonalý kurací vývar
Opakovanie je matka múdrosti. Preto sme tu s krátkym videom, v ktorom si zopakujeme ako pripraviť všeliek známy tiež...
Jesenný šalát
10 inšpirácií ako využiť cviklu
10 inšpirácií ako využiť cviklu
Cvikla je všestranne využiteľná zelenina, ktorá fascinuje nielen svojou úžasnou farbou ale tiež nutričným bohatstvom.
Orechová žemľovka
Milovaná žemľovka 5x inak
Milovaná žemľovka 5x inak
5 tradičných i pomerne nezvyklých receptov na prípravu sladkej klasiky, ktorá podobne ako parené buchty či šúľance...