Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Nepečené pudingové rezy

ingrediencie

2 balíčky
svetlé sušienky
2 balíčky
tmavé sušienky
2 ks
čokoládový puding Dr Oetker
1 liter
polotučné mlieko
4 PL
kryštálový cukor
1 ks
kyslá pochúťková smotana
2 ks
vanilkový cukor

postup

Puding má skutočne všestranné využitie a tak robievame doma aj tento koláčik
1.
Na plech rozložíme dva rady sušienok, tmavé a na nich svetlé.
2.
Uvaríme si puding s použitím dvoch pudingov, litra mlieka a kryštálového cukru. Časť pudingu rovnomerne rozlejeme na sušienky.
3.
Pokračujeme svetlými sušienkami, na ktoré vylejeme druhú časť pudingu. Poslednou vrstvou budú tmavé sušienky, na ktoré rozotrieme kyslú smotanu zmiešanú s vanilkovým cukrom.
4.
Koláč necháme stuhnúť cez noc v chladničke. Pred podávaním ozdobíme nasekanou čokoládou alebo čokoládovými hoblinami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať