Kúpeľná ihla
stredná
náročnosť
ingrediencie
1/2
kg
teľacie mäso zo stehna
podľa chuti
soľ
trochu
mleté čierne korenie
200
g
párky
100
g
šampiňóny
1
dl
olej
postup
1.
Mäso umyjeme a pokrájame na malé plátky, ktoré posolíme a potrieme olejom. Na ražeň (ihlicu) striedavo napichujeme mäso, diétne párky pokrájané na 2 cm kúsky a hlavičku šampiňóna.
2.
Na rozpálenom rošte ho opekáme z každej strany asi 4-5 min. Opečené položíme na teplú misu a podávame s dusenou ryžou.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.