Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilážová pena

ingrediencie

2 dl
šľahačka
100 g
kryštálový cukor
50 g
orechy
10 g
želatína

postup

1.
Do rajnice dáme cukor a za stáleho miešania ho upražíme do červena. Potom pridáme postrúhané orechy a všetko zamiešame.
2.
Zmes nalejeme na plech potretý maslom a rozotrieme natenko. Vychladnutú griláž váľkom nadrobno roztlčieme.
3.
Schladenú smotanu ušľaháme, primiešame rozdrvenú griláž a želatínu rozpustenú vo vlažnej vode.
4.
Penu dáme pláteného vrecúška s ozdobnou rúrkou a nastriekame do pohárov. Dáme na chladné miesto a podávame s piškótami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Row of macaroons
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Pestrofarebné makrónky nadchnú oči aj chuťové poháriky!
Sú farebné, malé, z vonku chrumkavé, vo vnútri mäkké ako obláčik a spojené lahodným krémom. Hovorí sa, že makrónky...
Plnená kapusta
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
5 najobľúbenejších receptov zo sladkej kapusty
Päť inšpirácií zo sladkej kapusty, ktoré ste už určite pripravovali, pripravujete a pripravovať budete.
Pile of Delicious
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
TOP recepty na hriešne dobré čokoládové brownies
Základom brownies je kvalitná čokoláda. Do brownies sa používa kvalitná horká čokoláda, najideálnejší obsah kakaa je...