Pridať recept

Grilážová pena

ingrediencie

100 g
kryštálový cukor
50 g
orechy
2 dl
šľahačka
10 g
želatína

postup

1.

Do panvice dáme cukor a za stáleho miešania ho upražíme do červena. Potom pridáme postrúhané orechy a všetko zamiešame.

 
2.

Zmes nalejeme na plech potretý maslom a rozotrieme natenko. Vychladnutú griláž váľkom nadrobno roztlčieme.

3.

Schladenú smotanu ušľaháme, primiešame rozdrvenú griláž a želatínu rozpustenú vo vlažnej vode.

4.

Penu dáme pláteného vrecúška s ozdobnou rúrkou a nastriekame do pohárov. Dáme na chladné miesto, podávame s piškótami.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať