Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilážová pena

ingrediencie

2 dl
šľahačka
100 g
kryštálový cukor
50 g
orechy
10 g
želatína

postup

1.
Do rajnice dáme cukor a za stáleho miešania ho upražíme do červena. Potom pridáme postrúhané orechy a všetko zamiešame.
2.
Zmes nalejeme na plech potretý maslom a rozotrieme natenko. Vychladnutú griláž váľkom nadrobno roztlčieme.
3.
Schladenú smotanu ušľaháme, primiešame rozdrvenú griláž a želatínu rozpustenú vo vlažnej vode.
4.
Penu dáme pláteného vrecúška s ozdobnou rúrkou a nastriekame do pohárov. Dáme na chladné miesto a podávame s piškótami.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Rýchly hrnčekový
5 super rýchlych dezertov na každý deň
5 super rýchlych dezertov na každý deň
Päť video-návodov ako rýchlo uspokojiť chuť na sladké.
Po domácky
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
POZOR, silno návykové orieškové maslá si obľúbi celá rodina!
Aj Vy chodíte do pohára s orechovým maslom s veľkou lyžicou a najradšej by ste ho zjedli všetko naraz? Napríklad, také...
Domáce čipsy
Domáce čipsy sú najlepšie!
Domáce čipsy sú najlepšie!
5 plus 1 receptov na famózne čipsy k telke či na párty.