Letný cestovinový šalát
4
porcie
40
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
140
g
cestovina
1
štipka
soľ
1
ks
cibuľa
30
ks
šampiňóny
trochu
citrónová šťava
3
ks
paradajka
postup
1.
Cestovinu vyvaríme vo väčšom množstve slanej vody a necháme dobre odkvapkať. Cibuľu ošúpeme a posekáme najemno. Šampiňóny rýchlo umyjeme, očistíme, pokrájame na plátky a pokvapkáme citrónovou šťavou.
2.
Paradajky umyjeme. Dužinu pokrájame na jemné malé kúsky. Zmiešame s cibuľou a podusíme. Pridáme k cestovine, okoreníme osolíme a podávame.
Podobné recepty
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.