Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Strapaté kuracie rezne

ingrediencie

500 g
kuracích pŕs
1 PL
kremžskej horčice
5 PL
solamyl
1 ks
kyslá pochúťková smotana
1 konzerva
kukurice
1 konzerva
šampiónov
3 vajíčka
trochu
soli
trochu
vegety
trochu
mletého čierneho korenia
3 strúčiky cesnaku
olej

postup

Recept je vhodný ako obed, večera alebo aj nedeľný obed a u nás je to najobľúbenejšie jedlo z kuraciny a vždy rozvonia celý dom. Recept nie je náročný napípravu a je vhodné k nemu podávať ryžu alebo zemiakovú kašu :)
1.
Kuracie prsia nakrájame na malé kocky a prídame všetky ostatné ingrediencie okrem oleja. Následne všetko spolu dôkladne premiešame aby nám vznikla takáto hmota. Môžme to nechať postát v chladničke cez noc alebo aj 24 hodín ale v pokoji môžme aj hneď vysmážať.
2.
Na panvicu nalejeme olej a hmotu naberáme malou žufankou a vysmážame ako placky do zlatista.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Andy1707
25.10.2015 16:32 | |
+5 -3
(y) Dnes som receptík robila. mne to držalo krásne pokope. ;) Je to výborné!! mňamky. (y) 8:| ďakujem za receptík.. 8:|
Tiborherko
15.8.2015 09:32 | |
+3 -3
Mňamky,je to super (y)
RSaro
14.12.2014 12:49 | |
+37 -6
dnes som to skusila chutovo je to vyborne ale nechcelo mi to na panvicke drzat dolopy strasne sa mi to rozpadavalo
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...