Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenové rizoto s grilovanou zeleninou

ingrediencie

1 ks
baklažán
3 ks
biele reďkovky
1 ks
mrkva
1 hrnček
pšeno
1 hrsť
olivy
2 strúčiky
cesnak
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
chilli omáčka

postup

1.
Pšeno vysypeme do osolenej vody, pridáme hrsť olív aj so šťavou a zalejeme 2 hrnčekmi vody. Necháme vypariť vodu.
2.
Medzitým si všetku zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na kocky a polejeme jemne olivovým olejom.
3.
Rozvrstvíme na papier na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 15-20 minút.
4.
Hotovú zeleninu vsypeme do uvareného pšena a podľa chuti osolíme a ochutíme chilli omáčkou.
5.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Netradičné Mojito
Mojito drink 4x inak
Mojito drink 4x inak
Vyskúšajte variácie najznámejšieho letného alkoholického drinku. Čučoriedky, jahody, pomaranč, či melón dodajú drinku...
Slivkovy lekvar
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Výborný slivkový lekvár 5x inak
Päť receptov na tradičnú dobrotu, ktorá stáročia dotvára slovenské dezerty a sladké chody.
Mrkvová polievka
Delikátne polievky z letnej záhradky
Delikátne polievky z letnej záhradky
Päť polievok, ktoré chutne využívajú čerstvé plody leta.