Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenové rizoto s grilovanou zeleninou

ingrediencie

1 ks
baklažán
3 ks
biele reďkovky
1 ks
mrkva
1 hrnček
pšeno
1 hrsť
olivy
2 strúčiky
cesnak
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
chilli omáčka

postup

1.
Pšeno vysypeme do osolenej vody, pridáme hrsť olív aj so šťavou a zalejeme 2 hrnčekmi vody. Necháme vypariť vodu.
2.
Medzitým si všetku zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na kocky a polejeme jemne olivovým olejom.
3.
Rozvrstvíme na papier na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 15-20 minút.
4.
Hotovú zeleninu vsypeme do uvareného pšena a podľa chuti osolíme a ochutíme chilli omáčkou.
5.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Diétny hit - karfiolová ryža
Nápaditý spôsob ako si pripraviť naozaj vynikajúce samostatné jedlo či prílohu z jednej z najzdravších zelenín.
Echinacea
Echinacea - prírodné antibiotikum
Echinacea - prírodné antibiotikum
O jej liečivých účinkoch niet pochýb. Výrazná bylina pôvodom zo Severnej Ameriky sa dnes pestuje na plantážach po celom...
Chladnička
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Dajte zbohom chaosu v chladničke!
Otvoriť, vytiahnuť a zavrieť. Tak by to malo s chladničkami fungovať. Bohužiaľ, realita je trošku iná.