Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Pšenové rizoto s grilovanou zeleninou

ingrediencie

1 ks
baklažán
3 ks
biele reďkovky
1 ks
mrkva
1 hrnček
pšeno
1 hrsť
olivy
2 strúčiky
cesnak
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
chilli omáčka

postup

1.
Pšeno vysypeme do osolenej vody, pridáme hrsť olív aj so šťavou a zalejeme 2 hrnčekmi vody. Necháme vypariť vodu.
2.
Medzitým si všetku zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na kocky a polejeme jemne olivovým olejom.
3.
Rozvrstvíme na papier na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 15-20 minút.
4.
Hotovú zeleninu vsypeme do uvareného pšena a podľa chuti osolíme a ochutíme chilli omáčkou.
5.
Dobrú chuť!
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Lístkové cesto
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
Vynikajúce expresné dezerty z lístkového cesta
5 super rýchlych dezertov, ktoré famózne chutia a sú hotové skôr, ako sa nečakaná návšteva stihne usadiť.
Bazový sirup
Najlepšie sirupy sú tie domáce
Najlepšie sirupy sú tie domáce
5 skvelých receptov na jarné sirupy, ktoré si jednoducho pripravíte doma.
Ako zo servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Video: Ako originálne zložiť servítky
Tričko, motýľ či šaty? Prestierajte hravo! Ukážeme vám ako na to...