Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Grilovaný hovädzí steak

4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

600 g
hovädzia roštenka
120 ml
červené víno
1 PL
vínny ocot
2 KL
steakové korenie
trochu
mleté čierne korenie
1 PL
cesnakový olej

postup

1.
Hovädzie mäso umyjeme, osušíme a nakrájame na hrubšie plátky. V miske zmiešame víno, ocot, cesnakový olej a korenie. Do marinády vložíme mäso aspoň na dve hodiny pred grilovaním.
2.
Tesne pred samotným grilovaním mäso vyberieme, trochu osušíme a rozložíme na gril rozohriaty na cca 190°C. Steaky grilujeme cca 5 minút z každej strany. Potom mäso dochutíme soľou, vložíme ho do alobalu a necháme 2 minúty odstáť pred podávaním.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť
Kliknutím a potvrdením zapnete upozornenia na naj recepty dňa!

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Langoš
Top 5 receptov na langoše
Top 5 receptov na langoše
Jeden z najstarších fastfoodov v piatich najobľúbenejších variáciách.
Nakupovanie
5x rýchla, chutná a lacná večera
5x rýchla, chutná a lacná večera
Keď nemáte čas na prípravu večere – sú tu expresné jedlá, ktoré si obľúbi celá rodina.
Valentine's day
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
3x valentínska večera nielen pre zamilovaných
Kvety a bonboniéra? Klasika však? Doprajte si tento rok valentínsku večeru pre gurmánov.