Pridať recept

Pstruh v slaninovej kôrke

ingrediencie

2 ks
pstruh
1 štipka
soľ
2 strúčiky
cesnaku
8
anglická slanina
2 ks
citrón
1 PL
nasekaná petržlenová vňať
trochu
maslo
50 g
syr Lučina
trochu
olej

postup

1.
Pstruhy očistíme, poriadne umyjeme a osušíme. Dochutíme ich soľou a citrónovou šťavou.
 
2.
V miske zmiešame prelisovaný cesnak, nasekanú vňať a syr Lučina. Touto plnkou naplníme pstruhy, obalíme ich do plátkov slaniny, vložíme do zapekacej misy, pridáme nakrájaný citrón, trošku masla a pstruhy dáme piecť do vyhriatej rúry.
3.
Pri teplote 200°C pečieme približne 30 minút do chrumkava.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať