Grilovaný encián v slaninovom obale
4
porcie
20
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
4
ks
encián
4
plátky
anglická slanina
1
štipka
soľ
1
štipka
mleté biele korenie
trochu
olej slnečnicový
postup
1.
Encián dochutíme soľou, korením a každý z nich obalíme v plátku alebo, ak máme slaninu veľmi radi, v dvoch plátkoch slaniny. Zopneme ich grilovacou ihlou alebo špáradlom.
2.
Na grile alebo grilovacej panvici s troškou oleja ich opečieme z každej strany.
3.
Podávať ich môžeme napríklad so zeleninovým šalátom.
Podobné recepty
VEĽKONOČNÝ ZUZKIN ŠALÁT! Návykový recept, ktorý dnes už pozná málokto, urobte odrazu dvojitú dávku na celé sviatky, je to skutočná pochúťka
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.