Pridať recept

Kuracie krídelká s mandľami a vínom

ingrediencie

1 kg
kuracie krídelka
200 g
cibuľa
1 strúčik
cesnaku
4 PL
olivový olej
80 g
mleté mandle
200 ml
biele víno
200 ml
kurací vývar
1 štipka
soľ
1 štipka
mleté čierne korenie
1 PL
citrónová šťava
1 štipka
mletá červená paprika

postup

1.
Kuracie krídelká umyjeme, osušíme, dochutíme soľou a korením.
 
2.
Opečieme ich v panvici na rozpálenom oleji, pridáme cibuľu a krátko ich podusíme. Potom pridáme mletú červenú papriku, prelisovaný cesnak a mleté mandle. Prilejeme víno, horúci vývar a panvicu vložíme do rúry.
3.
Pred koncom pečenia výpek dochutíme citrónovou šťavou.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať