Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Talianska zapečená kuracina

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
kuracie prsia
1 ks
cibuľa
cesnak
oregano
10 plátkov
pikantná saláma
1 ks
mozzarella
olivový olej
2 ks
konzervované paradajka

postup

5.
Do toho paradajky v konzerve a chvíľu dusíme. Okoreníme, osolíme a pridáme oregano.
6.
Dáme do pekáča a na vrch poukladáme salámu a mozzerelu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.