Pridať recept

FOTORECEPT: Talianska zapečená kuracina

ingrediencie

400 g
kuracie prsia
1 ks
cibuľa
cesnaku
oregano
10
pikantná saláma
1 ks
mozzarella
olivový olej
2 ks
konzervované paradajka

postup

1.
Pripravíme si suroviny.
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Zdroj: domi4199
 
2.
Kuracie prsia nakrájame na kocky.
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Zdroj: domi4199
3.
Na oleju speníme cibuľu a cesnak.
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Zdroj: domi4199
4.
Pridáme kuracie prsia.
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Zdroj: domi4199
5.
Do toho paradajky v konzerve a chvíľu dusíme. Okoreníme, osolíme a pridáme oregano.
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Zdroj: domi4199
6.
Dáme do pekáča a na vrch poukladáme salámu a mozzerelu.
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Zdroj: domi4199
7.
Pečieme pri 200°C asi pol hodinu.
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Fotorecept: Talianska zapečená kuracina
Zdroj: domi4199
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať