Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Talianska zapečená kuracina

4
porcie
55
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

400 g
kuracie prsia
1 ks
cibuľa
cesnak
oregano
10 plátkov
pikantná saláma
1 ks
mozzarella
olivový olej
2 ks
konzervované paradajka

postup

5.
Do toho paradajky v konzerve a chvíľu dusíme. Okoreníme, osolíme a pridáme oregano.
6.
Dáme do pekáča a na vrch poukladáme salámu a mozzerelu.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...