Pridať recept

Bryndzová polievka

5
porcií
60
minút
nízka
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

trochu
voda
10 ks
zemiaky
trochu
rajbanička drobná cestovina
200 g
bryndza
trochu
petržlen
trochu
soľ

postup

1.

Do vriacej a osolenej vody dáme nakrájané zemiaky a rajbaničku, necháme 15 minút povariť a odstavíme.

 
2.

V miske si v troche vlažnej vody rozmiešame bryndzu, vlejeme všetko do hrnca a zasypeme nasekaným petržlenom a osolíme. Mlsnejšie jazýčky si môžu dochutiť polievku v miske lyžicou kyslej smotany.

Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
mynqo
1.6.2016 10:31 | |
+0 -2
lepšie je vo vode povariť nadrobno nakrájanú cubuľku pred tým a pre zaujívaješiu chuť a poprášiť mletou červ. paprikou