Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové mäso po uhorsky

6
porcií
105
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
soľ
2 ks
paradajky
cesnak
200 ml
šľahačková smotana
100 ml
kečup
mleté čierne korenie
parmezán

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme.
2.
Na dno pekáča rozložíme na kolieska nakrájanú cibuľu.
3.
Na cibuľu rozložíme mäso, paradajky a zalejeme omáčkou. Omáčku pripravíme vymiešaním smotany, kečupu, cesnaku, soli a korenia.
5.
Asi 10 minút pred dopečením posypeme parmezánom a dopečieme odokryté.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Dusevne_embryo
3.9.2017 12:04 | |
+0 -1
Fakt neviem, kde ste videli dávať smotanu na 200 stupňov!!
Dusevne_embryo
3.9.2017 11:58 | |
+0 -1
1 a pol hodiny 200 stupňov... celý obed ste mi skazili, najradšej by som vás nakopal
Dusevne_embryo
3.9.2017 11:57 | |
+0 -1
Celé spečené, na nič"!!!!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
Ganache
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Čokoládové ganache - viac ako poleva, viac ako krém
Ganache je niečo ako univerzálna čokoládová poleva či čokoládový krém. S ganachovými polevami či krémami sa v našich...
Medovníky bez múky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
5 vylepšených receptov na zdravé medovníky
Aj zástanci zdravej výživy si môžu dopriať voňavé medovníčky. Tu je päť receptov na medovníky bez výčitiek.
Raw guľky
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
7 tipov na vianočné zdRAWé recepty
Vianoce nemusia byť o tonách cukru a bielej múky. Vyskúšajte naše tipy na zdravšie maškrtenie vo sviatočnom šate.