Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové mäso po uhorsky

6
porcií
105
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
soľ
2 ks
paradajky
cesnak
200 ml
šľahačková smotana
100 ml
kečup
mleté čierne korenie
parmezán

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme.
2.
Na dno pekáča rozložíme na kolieska nakrájanú cibuľu.
3.
Na cibuľu rozložíme mäso, paradajky a zalejeme omáčkou. Omáčku pripravíme vymiešaním smotany, kečupu, cesnaku, soli a korenia.
5.
Asi 10 minút pred dopečením posypeme parmezánom a dopečieme odokryté.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Staňte sa súčasťou Letnej párty s Miriam Kalisovou a Foodtruckom
Po Gurmán feste Košice a Gurmán Feste Bratislava zavíta Electrolux Foodtruck opäť na Slovensko, tentokrát na súkromnú...
petržlen
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Obyčajný petržlen s neobyčajnou mocou
Petržlen je aromatická, koreňová zelenina. Pochádza z východného Stredozemia a rozšíril sa do celého mierneho pásma...
kôpor
Kôpor
Kôpor
Kôpor je jednoročná, aromatická bylina, ktorá sa pestuje v našich záhradách väčšinou samovýsevom. Pôvod má v južnom...