Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Bravčové mäso po uhorsky

6
porcií
105
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

700 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
soľ
2 ks
paradajky
cesnak
200 ml
šľahačková smotana
100 ml
kečup
mleté čierne korenie
parmezán

postup

1.
Mäso nakrájame na rezne, naklepeme, osolíme a okoreníme.
2.
Na dno pekáča rozložíme na kolieska nakrájanú cibuľu.
3.
Na cibuľu rozložíme mäso, paradajky a zalejeme omáčkou. Omáčku pripravíme vymiešaním smotany, kečupu, cesnaku, soli a korenia.
5.
Asi 10 minút pred dopečením posypeme parmezánom a dopečieme odokryté.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Dusevne_embryo
3.9.2017 12:04 | |
+0 -0
Fakt neviem, kde ste videli dávať smotanu na 200 stupňov!!
Dusevne_embryo
3.9.2017 11:58 | |
+0 -0
1 a pol hodiny 200 stupňov... celý obed ste mi skazili, najradšej by som vás nakopal
Dusevne_embryo
3.9.2017 11:57 | |
+0 -0
Celé spečené, na nič"!!!!
Zobraz celú diskusiu
Vybrali sme pre vás
hrušky
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Vitamínová bomba na tieto sychravé jesenné dni - hruška!
Jeden z mnohých druhov jesenného ovocia, ktoré sa môže pýšiť skvelou chuťou, jemnou vôňou a liečivou silou. Ak sa...
jablkové recepty
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Uchovajte si jabĺčka na zimu podľa našich receptov
Jablká dozrievajú a my máme pre vás 5 tipov ako si jablká uchovať po celý rok.
AEG
Čo dokáže para
Čo dokáže para
Lahodná zelenina, dokonalý steak, chutná ryba. Aby sa skvelé jedlo objavilo na vašom tanieri, nemusíte nevyhnutne...