Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Krehké bravčové mäso

6
porcií
55
minút
stredná
náročnosť
hodnotenie
hodnotenie

ingrediencie

800 g
bravčové stehno
2 ks
cibuľa
soľ
mleté čierne korenie
150 ml
kyslá smotana
100 ml
majolenka
parmezán

postup

1.
Mäso naklepeme, osolíme, okoreníme a rozložíme na jemne vymastený pekáč.
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Francúzske croissanty
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Croissant - nadýchané maslové pečivo z Francúzska!
Aj keď tomu možno nebudete chcieť uveriť, croissant nemá svoj pôvod vo Francúzsku. Jeho história siaha do Rakúska, kde...
Pečené koleno na pive
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo - nielen na pitie, ale aj na varenie!
Pivo je jedným z najstarších nápojov na svete a má množstvo priaznivých účinkov na ľudské zdravie, za ktoré môže...
Ázijský čaj
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Čaje-nečaje! Kto sa v tom má vyznať? Podrobný prehľad čajov
Možno niekoho trošku zarazí názov článku, ale čajom sa často nazývajú aj nápoje, ktoré s ním nemajú vôbec nič spoločné...