Pridať recept

Tradičný viedenský rezeň, FOTORECEPT

ingrediencie

teľacie stehno
soľ
bravčová masť
hladká múka
vajcia
strúhanka

postup

Typicky rakúsky rezeň.

1.

Mäso krájame nasledovne: Prvý plát o hrúbke 1 cm nedorežeme až na dosku, druhý plát tiež 1 cm dorežeme.

Fotorecept: Viedenský rezeň
Fotorecept: Viedenský rezeň
Zdroj: eruska25
 
2.

Pláty rozložíme, aby sme zdvojnásobili ich veľkosť.

Fotorecept: Viedenský rezeň
Fotorecept: Viedenský rezeň
Zdroj: eruska25
3.

Naklepeme na hrúbku 4 mm.

Fotorecept: Viedenský rezeň
Fotorecept: Viedenský rezeň
Zdroj: eruska25
4.

Mäso osolíme a obalíme v trojobale. Také boli veľké, až som mala problém nájsť 3 nádoby na obaľovanie.

Fotorecept: Viedenský rezeň
Fotorecept: Viedenský rezeň
Zdroj: eruska25
5.

Vyprážame vo väčšom množstve rozpálenej masti do zlata.

Fotorecept: Viedenský rezeň
Fotorecept: Viedenský rezeň
Zdroj: eruska25
Ohodnotiť recept
hodnotenie

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Podobné články
Holandský rezeň
Mleté mäso, vajce, syr a chutnejšie rezne ste nejedli! Zabudnite na klasické rezne a pripravte si HOLANDSKÉ, sú rýchle, šťavnaté a vôbec nie mastné
Jednoduché, mäkké a úžasne šťavnaté! Vymeňte obľúbenú klasiku a nebudete ľutovať, rozplývajú sa na jazyku.
Dokonalé rezne
Takto sa vždy nafúkne! Tajomstvo dokonalého trojobalu odhalené, už nikdy nebudete robiť rezne inak. Každý, kto ich ochutná, môže potvrdiť, že sú vynikajúce!
Uložiť, nestratiť. Nedeľné rezne tak, ako majú byť! Takto pripravíte vždy jemné rezne v nadýchanom trojobale.
TOP
Aj vy obaľujete nedeľné rezne v tradičnom trojobale? Musím sa s vami podeliť o tento perfektný recept, zabudnite
Veľkonočné rezne mojej mamy! Jedna surovina navyše a lepšie rezne ste ešte nejedli! Toto je dôvod, prečo sú jej rezne vždy tak šťavnaté a chutné
Veľkonočné rezne ešte nikdy neboli chutnejšie. Tento výborný spôsob, ako ich vylepšiť, si zamilujete!
TOP
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Záhada okolo pôvodu slávneho viedenského rezňa: Rakúsku gastronomickú ikonu zrejme vymysleli starobylí Rimania
Jeho vôňa mnohým pripomína klasický nedeľný obed a bez neho sa nezaobíde azda žiadna významná rodinná...