Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Valalská dobrota

ingrediencie

500 g
čerstvých húb
3 ks
veľké cibule
olej
soľ
mletá rasa
mletá červená paprika
4 strúčiky
cesnak
5 ks
zemiaky
1 PL
múka hladká
100 ml
12 smotana na varenie
100 g
prerastená slanina
mleté čierne korenie

postup

Recept je z kuchárskej knihy Silvia Pilková,"Poklady slovenskej kuchyne.
4.
Huby mierne podlejem vodou a na miernom ohni dusím asi 15 min.
5.
Potom pridám na kocky nakrajané zemiaky,podľa potreby podlejem vodou a dusím do mäkká.
8.
Nakoniec zahustím múkou rozšľahanou so smotanou a kratko povarím.Ak treba dochutím korenim.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Sladkokyslé huby
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Užívajte si huby celý rok! Viete ako huby upraviť a uskladniť?
Hubárska sezóna vrcholí. Hádam väčšina z nás vybehne do prírody si čo to nazbierať. Či si budete huby pripravovať...
Raw sweet potatoes
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
Sladké zemiaky v piatich skvelých receptoch
5 jednoduchých a chutných pokrmov zo sladkých zemiakov, ktoré si okamžite zamilujete.