Pre zlepšovanie vášho zážitku na našich stránkach používame cookies. OK

Fotorecept: Valalská dobrota

ingrediencie

500 g
čerstvých húb
3 ks
veľké cibule
olej
soľ
mletá rasa
mletá červená paprika
4 strúčiky
cesnak
5 ks
zemiaky
1 PL
múka hladká
100 ml
12 smotana na varenie
100 g
prerastená slanina
mleté čierne korenie

postup

Recept je z kuchárskej knihy Silvia Pilková,"Poklady slovenskej kuchyne.
4.
Huby mierne podlejem vodou a na miernom ohni dusím asi 15 min.
5.
Potom pridám na kocky nakrajané zemiaky,podľa potreby podlejem vodou a dusím do mäkká.
8.
Nakoniec zahustím múkou rozšľahanou so smotanou a kratko povarím.Ak treba dochutím korenim.
Ohodnotiť recept
hodnotenie
zdieľať pripnúť

Zatiaľ sa nikto nezapojil do diskusie k receptu.

Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.

Odoslať
Vybrali sme pre vás
Čerešňový kompót
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Ovocie zavárané v medovom roztoku
Leto, to je čas zavárania a konzervovania ovocia rôznymi postupmi. Klasické zaváranie s cukrom pozná každý. Ale...
Uhorkový šalát
Najsviežejšie uhorkové šaláty
Najsviežejšie uhorkové šaláty
5 skvelých šalátov zo šalátoviek, ktoré vás udržia sviežich a hydratovaných počas dlhých letných dní.
Čerešne
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Video: Chutný nutričný zázrak – čerešňa
Vedeli ste, že čerešne majú omladzujúci účinok, prospievajú srdcu a kĺbom alebo to, že znižujú krvný tlak?